Простреляната жена в Русе е в критично състояние. Това съобщи пиарът на

...
Простреляната жена в Русе е в критично състояние. Това съобщи пиарът на
Коментари Харесай

Простреляната жена в Русе е в критично състояние, търси се кръв за преливане

Простреляната жена в Русе е в критично положение. Това заяви пиарът на Университетската болница " Канев " Стела Кръстева. 

Сигналът за престъплението е получено малко след 20:00 часа нощес. 39-годишната жена е простреляна от мъжа, с когото живеела на фамилни начала. По-късно той е бил открит от полицията мъртъв, като най-вероятно се е самоубил. 

" Жената е призната в болничното заведение с огнестрелна рана в гърба, като е наранена коремната област. Оперирана е по неотложност и е настанена в сериозно положение в интензивното хирургично поделение ", сподели доктор Симеон Симеонов - шеф на поделение " Хирургия " в УМБАЛ " Канев ".

От болничното заведение оповестиха още, че се търси кръв за преливане. От там обясниха, че всеки, който желае да подари и дава отговор на изискванията, може да го направи, независимо, че кръвната му група не дава отговор на тази на дамата. 

Тази заран към този момент е имало хора, които са дарили кръв за потърпевшата, допълниха от болничното заведение.  От полицията оповестиха, че по-късно ще бъде дадена повече информация по случая.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР